Добре дошли на нашия CS - detetective агенция!

Ние сме двама частни детективи, Горазд и Алес, ще свършим нашата агенция от сърцето на Любляна, столицата на Словения.

С комбиниран нашите знания и опит, имаме:

- 30 години на опит с полицията

- 4 години с Комисията за превенция и корупцията

- Разширено диплома по икономика и магистърска степен в администрацията

- Способността да се говори английски, хърватски, сръбски, македонски, босненски езици

- Добри връзки в на Балканите

Ясно е, че повече от достатъчно причини, за да се свържете с нас на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и използвате нашите услуги.

Допълнителни лични данни и фон:

Горазд, лиценз Nr. 144

Роден през 1971 г., през 1990 година завърши 4 години полицейска академия, работи в полицията от 1990 г. до 2009 г. (гранична полиция, международни мироопазващи мисия в Македония, офицер за връзка на Европол) и от 2009 г. до 2011 г. в Комисията за превенция на корупцията . Учи икономика в Любляна Стопански факултет и постигнати Разширено диплома по международен мениджмънт. Специализирани познания в детективска работа, анализ и разпознаване на подправени и фалшифицирани документи и пари. Активна в спортове като ветроходство, тичане, катерене планината.

Алес, лиценз Nr. 146

Роден през 1976 г., работи в полицията от 2000 г. до 2010 г. (градската полиция, гранична полиция, Криминалната полиция) и от 2010 г. до 2011 г. в Комисията за превенция на корупцията. Учи администрация в Любляна факултет на администрацията и постигнати магистърска степен по администрация. Специализирани познания в икономическата престъпност. Активна в спортове като футбол, тенис, бягане, каране на велосипед.

Contact us

 

 

Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana, SI Slovenia
mobile:041 844 449
e-mail: info@c-s.si

Send message

Your Email:
Subject:
Message:
How many eyes has a typical person?