Mirë se vini në CS tonë - agjenci detetective!

Ne jemi dy detectives private, Gorazd dhe Ales, ne të drejtuar lirinë tonë nga zemra e Lubjanës, kryeqyteti i Sllovenisë.

Me njohuritë tona të kombinuar dhe përvojë, kemi:

- 30 vjet përvojë me Policinë

- 4 vjet me Komisionin për parandalimin dhe korrupsionit

- Diplomë avancuar në Ekonomi dhe Diplomë Master në Administrim

- Aftësia për të folur anglisht, kroatisht, serbisht, maqedonisht, gjuhën boshnjake

- Lidhje të mira Balcans

Në mënyrë të qartë, më shumë se arsye të mjaftueshme për ju për të na kontaktoni në This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dhe të përdorni shërbimin tonë.

Detaje shtesë personale dhe background:

Gorazd, nr licencë. 144

Lindur në vitin 1971, në vitin 1990 përfundoi 4 vjet Akademia e Policisë, duke punuar në Policinë e nga viti 1990 deri në 2009 (të policisë kufitare, misionit ndërkombëtar paqeruajtës në Maqedoni, EUROPOL oficer ndërlidhës) dhe nga 2009 deri në vitin 2011 në Komisionin për parandalimin e korrupsionit . Studiuar ekonomi në Fakultetin Ekonomik dhe Lubjanë arritur Diplomë në Menaxhim të Avancuar. Njohuri të veçanta, punë me detektivë, njohjen dhe analizën e dokumenteve të falsifikuara dhe të falsifikuara dhe të holla. Aktive në sporte të tilla si vela, vrapim, ngjitje malore.

Ales, nr licencë. 146

Lindur në 1976, duke punuar në Policinë e nga 2000 deri 2010 (qytetit të policisë, policia kufitare, policia kriminale) dhe nga 2010 deri në vitin 2011 në Komisionin për parandalimin e korrupsionit. Administrata studiuar në Fakultetin Lubjanë i Administratës dhe arritur një Diplomë Master në Administrim. Njohuri të veçanta, në krimin ekonomik. Aktive në sporte të tilla si tenis, futboll, vrapim, çiklizëm.

Contact us

 

 

Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana, SI Slovenia
mobile:041 844 449
e-mail: info@c-s.si

Send message

Your Email:
Subject:
Message:
How many eyes has a typical person?