Καλώς ήρθατε στο CS μας - detetective γραφείο!

Είμαστε δύο ιδιωτικών ντετέκτιβ, Gorazd & Ales? Τρέξουμε γραφείο μας από το κέντρο της Λιουμπλιάνα, πρωτεύουσα της Σλοβενίας.

Με τη συνδυασμένη γνώση και την εμπειρία μας, έχουμε:

- 30 χρόνια εμπειρίας με την Αστυνομία

- 4 χρόνια με την Επιτροπή για την πρόληψη και τη διαφθορά

- Advanced Diploma στα Οικονομικά και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση

- Την ικανότητα να μιλούν Αγγλικά, Κροατικά, Σερβικά, Μακεδόνας, βοσνιακή γλώσσα

- Καλές συνδέσεις στα Βαλκάνια

Προφανώς, αρκετά περισσότερο από τους λόγους για να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και τη χρήση των υπηρεσιών μας.

Πρόσθετες προσωπικά στοιχεία και το ιστορικό:

GORAZD, άδεια nr. 144

Γεννημένος το 1971, κατά το έτος 1990 ολοκληρώθηκε 4 χρόνια Αστυνομική Ακαδημία, που εργάζονται στην Αστυνομία από το 1990 έως το 2009 (συνοριακή αστυνομία, τις διεθνείς ειρηνευτικές αποστολή στη Μακεδονία, αξιωματικός σύνδεσμος της Ευρωπόλ) και από το 2009 μέχρι το 2011 στην Επιτροπή για την πρόληψη της διαφθοράς . Σπούδασε οικονομικά στη Λουμπλιάνα Σχολή Οικονομικών Επιστημών και συμπληρώσει το Advanced Diploma in Management. Εξειδικευμένες γνώσεις στην εργασία ιδιωτικών αστυνομικών, την αναγνώριση και ανάλυση των πλαστών και παραποιημένων εγγράφων και χρημάτων. Ενεργός σε αθλήματα όπως η ιστιοπλοΐα, το τρέξιμο, ορειβασία.

Μπίρες, άδεια nr. 146

Γεννημένος το 1976, που εργάζονται στην Αστυνομία από το 2000 έως το 2010 (πόλη αστυνομία, συνοριακή αστυνομία, αστυνομία) και από το 2010 μέχρι το 2011 στην Επιτροπή για την πρόληψη της διαφθοράς. Σπούδασε διοίκηση στη Λουμπλιάνα Σχολή Διοίκησης και επιτευχθεί ένα μεταπτυχιακό στη Διοίκηση. Εξειδικευμένες γνώσεις στο οικονομικό έγκλημα. Ενεργός σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, τένις, τρέξιμο, ποδηλασία.

Contact us

 

 

Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana, SI Slovenia
mobile:041 844 449
e-mail: info@c-s.si

Send message

Your Email:
Subject:
Message:
How many eyes has a typical person?