Dobro došli u našoj CS - detetektivska agencija!

Mi smo dva privatna detektiva, Gorazd i Aleš, koji smo otvorili detektivsku agenciju u srcu Ljubljane, glavnom gradu Slovenije.

S našim kombinaciji znanja i iskustva, imamo:

- 30 godina iskustva s radom u Policiji

- 4 godine rada u Komisiji za prevenciju korupcije

- specializacija iz ekonomije i magistar u upravi

- govorimo engleski, hrvatski, srpski, makedonski, bosanski jezik

- dobre veze na Balkanu

Tako je više nego dovoljno razloga za vas da nas kontaktirate na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i koristite naše usluge.

Dodatne osobne podatke i pozadina:

Gorazd, licenca br. 144

Rođen 1971, u godini 1990 završio 4 godine Policijske srednje škole, u Policiji radio od 1990 do 2009 (granična policija, međunarodna mirovna misija u Makedoniji, EUROPOL - časnik za vezu), a od 2009 do 2011 u Komisiji za prevenciju korupcije. Studirao sam ekonomiju na Ekonomskom fakultetu Ljubljani i postigao specialističku diplomu iz managementa. Imam i specialno znanje u prepoznavanju i analizi krivotvorenih dokumente i novca. Aktivan u sportu, kao što su jedrenje, trčanje, planinarenje.

Aleš, licenca br. 146

Rođen 1976, radio u Policiji od 2000 do 2010 (gradska policija, granična policija, kriminalistička policija), a od 2010 do 2011 u Komisiji za prevenciju korupcije. Studirao upravu u Ljubljani, Fakulteta za upravu i postigao stupanj magistra u upravi. Specijalistička znanja u gospodarskom kriminalu. Aktivan u sportu, kao što su nogomet, tenis, trčanje, biciklizam.

Contact us

 

 

Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana, SI Slovenia
mobile:041 844 449
e-mail: info@c-s.si

Send message

Your Email:
Subject:
Message:
How many eyes has a typical person?