Добредојдовте на нашиот CS - detetective агенција!

Ние сме двајца приватни детективи, Горазд и Алеш; трчаме нашата агенција од срцето на Љубљана, главниот град на Словенија.

Со нашата комбинирана знаење и искуство, имаме:

- 30 години искуство со полиција

- 4 години, со комисија за спречување корупција и

- Напредна Диплома по економија и магистерски студии по администрација

- Способноста да зборува англиски, хрватски, српски, македонски, босански јазици

- Добри врски во Балканот

Јасно е дека, повеќе од доволно причини за да не контактирате на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и ги користат нашите услуги.

Дополнителни лични податоци и позадината:

Горазд, лиценца бр. 144

Роден е во 1971 година, во 1990 година заврши 4 години Полициската академија, кои работат во полицијата од 1990 до 2009 година (граничната полиција, меѓународните зачувување на мирот мисија во Македонија, ЕВРОПОЛ офицер за врска) и од 2009 до 2011 година во комисија за спречување на корупцијата . Студирал економија во Љубљана на Економскиот факултет и стекна Напредна Диплома по менаџмент. Стручно знаење во детективската работа, признавање и анализа на фалсификувани и фалсификувани документи и пари. Активни во спортови како пловење, трчање, планинарење.

ALES, лиценца бр. 146

Роден е во 1976 година, во кои работат во полицијата од 2000 до 2010 година (град полицијата, граничната полиција, крим-полицијата) и од 2010 до 2011 година во комисија за спречување на корупцијата. Анализиран администрација во Љубљана Факултет за администрација и стекнато магистерски степен во администрацијата. Стручно знаење во економскиот криминал. Активни во спортови како фудбал, тенис, трчање, возење велосипед.

Contact us

 

 

Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana, SI Slovenia
mobile:041 844 449
e-mail: info@c-s.si

Send message

Your Email:
Subject:
Message:
How many eyes has a typical person?