Bun venit la CS, agenţia noastra de detectivi particulari !

Suntem doi detectivi particulari cu experienta, Gorazd şi Ales care va poate garanta servicii calificate in domeniu. Sediul agentiei noastre se afla in inima oraşului Ljubljana, capitala
Sloveniei.

Avem peste 30 de ani de experienţă in Miniserul afacerilor interne si Poliţie, 4 ani in Comisia pentru prevenirea corupţiei.

Diplomati cu studii avansate în Economie şi de masterat în Administraţie. Avem abilitatea de a vorbi limba engleză, croată, sârbă, macedoneană si bosniacă. Avem  conexiuni bune in toata regiunea Balcanilor, ceea ce ne confera deosebita flexibilitate si mobilitate.

În mod evident, mai mult decât suficiente motive pentru a ne contacta la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
şi de a folosi serviciul nostru.

Detalii suplimentare:

Gorazd, nr. de licenţă 144
Născut în 1971, în anul 1990 am terminat Academia de Poliţie dupa 4 ani de studiu, dupa care am lucrat în  cadrul Ministerul afacerilor interne/Poliţie din 1990 până în 2009: poliţia de frontieră, misiunea  internaţionala de mentinerea pacii în Macedonia si la EUROPOL ca ofiţer de legătură.  Din 2009 până în 2011 am lucrat în cadrul Comisiei de prevenire a corupţiei. Am terminat studiile de economie la Facultatea de Economie din Ljubljana cu Diplomă avansată în Management. Am experienta de specialitate în activitatea de detective si in recunoaşterea sau analiza de documente si valuta falsificate.  Activitati sportive preferate: navigatia, atletism, alpinism.

ALEŠ, nr. de licenţă 146
Nascut in 1976, am lucrat in cadrul Ministerului de afaceri interne /Poliţie din 2000 pana in 2010: poliţia rutiera, poliţia de frontieră, poliţia criminalistica, iar intre 2010 - 2011 în Comisia pentru prevenirea corupţiei. Am terminat Facultatea de Administraţie din Ljubljana cu studiul programului de masterat în Administraţie si detin cunoştinţe  de specialitate în infracţiuni economice. Activităti sportive preferate: fotbal, tenis, atletism, ciclism.

Contact us

 

 

Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana, SI Slovenia
mobile:041 844 449
e-mail: info@c-s.si

Send message

Your Email:
Subject:
Message:
How many eyes has a typical person?