Üdvözöljük a CS Magánnyomozó Irodánkban!

GORAZD és ALES két magánnyomozó vagyunk, akik a szlovén fővárosban, Ljubljanában magánnyomozó irodát működtetünk.  

Ha tapasztalatainkat és tudásunkat egyesítjük, akkor:

- 30 évet töltöttünk a rendőrség kötelékében,

- 4 évet a Korrupciót Megelőző Bizottságban,

- közgazdasági szakiránnyal és közigazgatásból szerzett magisztériummal rendelkezünk,

- angolul, horvátul, szerbül, macedónul és bosnyákul beszélünk

- jó kapcsolatokkal rendelkezünk a Balkánon.

Tehát mindenképpen elég ok ahhoz, hogy kapcsolatba lépjenek velünk a  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen és igénybe vegyék szolgáltatásainkat.

Bemutatkozás:

GORAZD, magánnyomozói engedély száma: 144 

1971-ben születtem. 1990-ben fejeztem be a rendészeti szakközépiskolát. 1990-től 2009-ig a szlovén rendőrség kötelékében voltam (határőrség, Nemzetközi Békefenntartó Misszió Macedóniában, EUROPOL  összekötő rendőrtiszt ), 2009 - 2011 között pedig a a Korrupciót Megelőző Bizottságnál dolgoztam. Egyetemi végzettséget a Ljubljanai Egyetem Közgazdasági Karán szereztem, a szakirányt mendzsmentből végeztem. Okmány- és pénzhamisítás felderítése és elemzése terén is képeztem magam. Sportolok. Aktívan futok,vitorlázom és hegymászással foglalkozom.  

ALES, magánnyomozói engedély száma: 146

1976-ban születtem. A szlovén rendőrség kötelékében 2000-től 2010-ig voltam (a rendőrség általános osztályán, határőrségnél, a bűnügyi rendőrségnél). 2010 – 2011 között a Korrupciót Megelőző Bizottságnál dolgoztam. A Ljubljanai Egyetem Közigazgatási Karán szereztem diplomát, valamint magisztériumot közigazgatásból. A gazdasági bűnözés a szakterületem, hiszen a rendőrségnél töltött utolsó néhány évben a gazdasági bűnözést vizsgáltam országos szinten. Aktívan futballozom, teniszezem, futok és kerékpározom.

Contact us

 

 

Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana, SI Slovenia
mobile:041 844 449
e-mail: info@c-s.si

Send message

Your Email:
Subject:
Message:
How many eyes has a typical person?