Welkom op onze CS - detetective bureau!

We zijn twee prive-detectives, Gorazd & Ales, we draaien onze bureau van het hart van Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië.

Met onze gecombineerde kennis en ervaring, hebben we:

- 30 jaar ervaring met de politie

- 4 jaar bij de Commissie voor preventie en corruptie

- Advanced Diploma in Economie en Masters Degree in Administration

- Het vermogen om Engels, Kroatisch, Servisch, Macedonisch, Bosnisch talen spreken

- Goede verbindingen voor de Balkan

Het is duidelijk, meer dan genoeg redenen voor u om contact met ons op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en het gebruik van onze service.

Aanvullende persoonlijke gegevens en achtergrond:

Gorazd, licentie nr. 144

Geboren in 1971, in het jaar 1990 eindigde vier jaar Politie academie, het werken in de Politiewet van 1990 tot 2009 (grenspolitie, de internationale vredesmissie in Macedonië, verbindingsofficier van Europol) en van 2009 tot 2011 in de Commissie voor de preventie van corruptie . Studeerde economie aan Ljubljana Faculteit Economie en bereikte het Advanced Diploma in Management. Specialistische kennis op detectivewerk, herkenning en analyse van de valse en nagemaakte documenten en geld. Actief in sporten zoals zeilen, hardlopen, bergbeklimmen.

ALES, licentie nr. 146

Geboren in 1976, werken in de politie van 2000 tot 2010 (city politie, grenspolitie, gerechtelijke politie) en van 2010 tot 2011 in de Commissie voor de preventie van corruptie. Studeerde bestuurskunde aan Ljubljana Faculteit der Administratie en bereikt een Masters Degree in Administration. Specialistische kennis in economische criminaliteit. Actief in sporten zoals voetbal, tennis, hardlopen, fietsen.

Contact us

 

 

Dunajska cesta 7, 1000 Ljubljana, SI Slovenia
mobile:041 844 449
e-mail: info@c-s.si

Send message

Your Email:
Subject:
Message:
How many eyes has a typical person?